hangtags voorzien van koordje

Hangtags voor kleding, hangtags aan luxe producten, grote hangtags of kleine hangtags, alles kunnen wij voor je knopen met een touwtje of elastiek.

Hangtags op maat

We leveren hangtags op maat. Dat wil zeggen dat je niet vastzit aan standaard maten voor hangtags maar de maat van de hangtag kunt afstemmen op jouw wensen.

hangtags in vorm

Als je wilt opvallen kun je hangtags in vorm stansen. Wij kunnen gestanste hangtags voorzien van een koordje of elastiek. Een gestanste hangtag is onderscheidend waardoor je product extra opvalt.

Hangtag als boekje

Wij kunnen miniboekjes maken door ze te vouwlijmen. Dat betekent dat we hele kleine formaten kunnen vouwen en in de rug kunnen lijmen. Dat gebeurt volledig machinaal en de miniboekjes kunnen zelfs inline gestanst worden. Op die manier maak je een miniboekje als hangtag. Dat is ideaal als productboekje met een gebruiksaanwijzing of als hangtag met ingrediënten aan voedselverpakkingen of flessen.

hangtags laten drukken

We kunnen je volledig ontzorgen. Dat betekent dat we niet alleen hangtags afwerken en hangtags knopen maar ook het drukwerk voor je verzorgen. We kunnen hangtags digitaal drukken of in offset drukken. Dat heeft als voordeel dat we zowel voor kleine oplagen als grote oplagen de beste oplossing bieden. Digitaal drukken is snel en kunnen we ook toepassen op speciale papiersoorten en 450 grams karton. Offsetdrukken is voordeliger bij grote oplagen. Met de digitale druktechniek kunnen we tenslotte ook hangtags nummeren of personaliseren.

De techniek

waarom machinaal knopen?

Bij het machinaal knopen van hangtags wordt met een speciale machine jouw hangtag voorzien van een boorgaatje en daarna geknoopt met een koordje of elastiek.

Machinaal knopen gaat razendsnel en met een constante kwaliteit. De lengte van het koordje kunnen we instellen zodat jouw hangtag exact wordt geknoopt zoals jij dat graag wilt.

hangtags

Elke hangtag is uniek. Hier vind je wat voorbeelden van hangtags die we gemaakt hebben. Alle vormen en maten zijn mogelijk. Dus heb je een idee en zoek je een partner om jouw hangtag te produceren? Bel ons dan... We helpen je graag met de realisatie van jouw project!

Hantags laten maken?
Wij helpen je verder!