speciale grafische producten

Brink Omega is sterk in speciale grafische afwerking. Door de combinatie van onze speciale afwerktechnieken kunnen we meerwaarde bieden bij het laten maken van jouw labels of hangtags. Wij maken producten die uniek zijn.

Hangtag in vorm gestanst

Opvallende hangtags maak je door ze in vorm te stansen. Wij kunnen in één machinegang hangtags vouwen en stansen en ze daarna voorzien van een koordje of elastiek. 

Miniboekjes met geknoopt koordje

Hele kleine boekjes laten maken van bijvoorbeeld 4 x 4 cm? Wij doen het voor je. Met onze apparatuur voor vouwlijmen produceren we perfecte miniboekjes. Deze miniboekjes kunnen we voorzien van een geknoopt koordje of elastiek zodat je ze bijvoorbeeld aan een fles kunt hangen. Op deze manier ontzorgen we je volledig bij het maken van een uniek product.

z-fold card met geknoopt koordje

Onze Z-fold card is een ideaal communicatiemiddel. De Z-Fold card heeft compacte afmetingen die niet veel groter zijn dan een creditcard maar zich laat uitvouwen tot een groot formaat. Op die manier heb je heel veel ruimte om je productinformatie te tonen. Ook de Z-Fold Card kunnen we voorzien van een geknoopt touwtje om hem aan je product te hangen.

Wat maakt Brink Omega zo speciaal?

Combineren van technieken

Door verschillende afwerktechnieken inline te combineren kunnen we complexe producten maken in één enkele machinegang. Zo kunnen we bijvoorbeeld vouwen, lijmen, snijden en inkjetten / adresseren in één run. 

BrinkOmega is sterk in speciale grafische afwerking maar regelt desgewenst ook de complete drukwerkproductie.
Heb je een creatief idee en wil je een uniek product maken van papier? Daag ons maar uit en laat ons meedenken in de beste oplossing voor het afwerken van jouw grafische product.

specials met koordje

Veel van de specials die we maken  kun je ook heel goed voorzien van een koordje. Vooral de miniboekjes die we vouwlijmen zijn super geschikt om te gebruiken als hangtag of flessenhanger. Ze zijn compact en toch kun je voldoende informatie kwijt.

wat wil jij machinaal
laten knopen?