Waarom machinaal koordjes knopen?

Inzet van hangtags, labels of miniboekjes met een koordje of elastiek heeft een hoge attentiewaarde en luxe uitstraling. Heb je grote aantallen te knopen? Dan is met de hand knopen echt geen optie. Brink Omega heeft meerdere knoopmachines zodat we je snel kunnen helpen met het knopen van jouw hangtags of labels.

Kleine oplage koordjes knopen

Dat we veel capaciteit hebben wil niet zeggen dat een kleine oplage van bijvoorbeeld 1.000 hangtags niet machinaal geknoopt kan worden. Ook bij een kleine oplage is machinaal knopen nog steeds de meest voordelige oplossing. Bovendien zorgt machinaal knopen voor een constante kwaliteit.

Grote oplage koordjes knopen

Met een productiecapaciteit van 15.000 koordjes per uur, kunnen we grote oplages aan. Als onderdeel van Brink Omega hebben we bovendien het voordeel dat we de totale grafische afwerking voor je kunnen doen. Dat betekent dat het snijden, vouwen of inline stansen van de ‘kleine’ producten die geknoopt worden ook bij ons gebeurt. We ontzorgen je dus volledig. Zelfs het drukwerk kunnen we voor je regelen!

Over ons

WAAROM brink OMEGA?

We zijn een afwerkingsbedrijf wat vooral sterk is in specials. We kunnen alles vouwen maar zijn extra goed in speciale vouwslagen. Zo maken we bijvoorbeeld hele kleine bijsluiters of juist hele grote landkaarten.

De combinatie van verschillende technieken is een USP van Brink Omega. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze apparatuur koppelen om een product te vouwen, sluiten, snijden en inkjetten in één gang. Op die manier maken we complexe direct mail producties. 

Het machinaal knopen van koordjes en elastiek is een expertise die daar prima bij aansluit.

Aan alles een koordje

Brink Omega knoopt niet alleen hangtags of labels. We kunnen aan veel meer producten een koordje knopen. De miniboekjes zijn bijvoorbeeld een specialiteit die zich prima leent om te voorzien van een koordje of elastiek!

wat wil jij machinaal
laten knopen?