Koordjeknopen.nl van Brink Omega

BrinkOmega is specialist in complexe grafische afwerking. Naast reguliere zaken als vouwen en hechten zijn we vooral goed in speciale bewerkingen als lijmen, personaliseren / adresseren, stickeren, testers of kaarten opplakken etc. En daarnaast het machinaal knopen van touwtjes, koordjes en elastiek dus!

voor wie werken wij

Wij werken zowel voor drukkerijen als eindgebruikers. Beiden weten ons te vinden voor het afwerken van speciale producten.

Wat doen we

We zijn een afwerkingsbedrijf wat vooral sterk is in specials. We kunnen bijvoorbeeld alles vouwen maar zijn extra sterk in speciale vouwslagen. Zo maken we bijvoorbeeld hele kleine bijsluiters of juist hele grote landkaarten.

De combinatie van verschillende technieken is een USP van
BrinkOmega. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze apparatuur koppelen om een product te vouwen, sluiten, snijden en inkjetten in één gang. Zo maken we complexe direct mail producties. We denken daarbij graag mee in het ontwikkelen van een dergelijk product zodat uit goede samenwerking een perfect eindresultaat ontstaat.

Voor eindgebruikers die ons vinden vanuit hun behoefte aan complexe dm- producten regelen we ook de databasebewerking, het drukken en alles wat erbij hoort. Op die manier kunnen we je echt ontzorgen. We denken samen het product uit en zorgen voor de complete productie.

verzending

Uiteraard regelen we ook de verzending van de mooie mailingen die we maken. Bij grote volumes maken we bovendien graag een aanbieding voor de portokosten van je mailing.

Inspirerende box sessie

We hebben al zoveel bijzondere producten gemaakt….
We delen die kennis graag met je. Niks leuker dan samen sparren voor het beste resultaat. Jullie weten wat jullie klanten willen, wij weten hoe jouw team dat kan realiseren! Met een Box vol voorbeelden en verhalen geven wij jouw team van vormgevers tot verkopers nieuwe inzichten en ideeën.

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak!

brink omega helpt je altijd verder